Gå til indhold

Økologisk Kakaosmør i løsvægt (64,- pr. 100 g)

0,64 kr
Inklusive moms

Tast det ønskede antal GRAM (Antal 100 = 100 Gram)

Minimumsbestilling: 100 gram.

Kakaosmør er et 100% naturligt produkt udvundet af kakaobønner ved at riste hele kakaobønner. Kakaosmør er et af de mest stabile fedtstoffer,>der kendes.

Det indeholder naturlige antioxidanter, som forhindrer harskning, og betyder at kakaosmørret kan holde sig op til 4-5 år. Derfor benyttes kakaosmør ofte til forskellige former for kosmetik som læbepomade, salve, creme, massagecreme, massageblokke og lotion, som en del af fedtfasen.

Kakaosmørret gør produkter fastere, beskytter og blødgør huden. Kakaosmør er også velegnet i sæbe og badesmeltere.

De allerfleste tåler kakaosmør fint.

Sendes i en lækagefri papbøtte.

Zero Waste